img1.jpg
37e Profwielerronde Oostvoorne 3 / 08 / 2017

Nieuws

Reactie op "Arties 2017: HELEMAAL HOLLANDS":

Velden met (*) zijn verplicht.
Arties 2017: HELEMAAL HOLLANDS
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Arties 2017: HELEMAAL HOLLANDS

Na hun TV-optreden als Boyzone in de Henny Huisman’s Soundmixshow, is het Carlo&Leo voor de wind gegaan in de Nederlandse muziekwereld. De start begon met de megahit ‘I save the day’ waarmee zij wekenlang in de Top-40 stonden. Als Move-it zongen zij heel Nederland plat met hun Engels-talige optredens.

Toen Carlo&Leo in 2006 het roer omgooiden naar het Nederlandse lied verrasten zij heel muziekland met hun onnavolgbare hitmedleys en gingen zij verder onder de naam HELEMAAL HOLLANDS. Met grote successen als ‘de Ober’ – ‘Omdat ie zo mooi is’ – ‘Waar is dat feestje’ – en vele andere hits, werd HELEMAAL HOLLANDS een begrip niet alleen op vele evenementen in ons land maar ook ver daar buiten…!
Dankzij TV-programma’s als ‘Fort Boyard’, ‘Syndroom’ met Johnny de Mol, ‘Sterren Muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’, ‘Toppers van Oranje’ enz is de naam Helemaal Hollands enorm bekend geworden.

Met hun jarenlange muziekervaring in diverse muziekstijlen is onlangs MEEZINGERS ,XL gelanceerd een avondvullend meezing-spektakel, waarvoor u ook terecht kunt op deze website. HELEMAAL HOLLANDS heeft de afgelopen jaren een aantal albums uitgebracht met als meest recente het succesvolle album EIGEN’WIJS’.

Op dit moment brengen Carlo&Leo nieuwe hits ook voor jouw feestje. Het optreden bestaat naast het Nederlandse repertoire nu ook uit Engels- en Duits-talige HITS en niet te vergeten stampende meezing-medleys.
Wij maken er dit jaar weer een feestje van op het dorpsplein!!

Pagina terug

Nieuws

Nieuwe Foto's 
Inmiddels staan er ook al veel foto's...
| Lees meer
Foto's 
De foto's van de Profwielerronde van ...
| Lees meer
Jules Deelder - prominent aanwezig bij de Prominentenkoers 
Jules Deelder, alom bekend om zijn ...
| Lees meer