img1.jpg
37e Profwielerronde Oostvoorne 3 / 08 / 2017

Nieuws

Reactie op "Aanvragen persaccreditaties":

Velden met (*) zijn verplicht.
Aanvragen persaccreditaties
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Aanvragen persaccreditaties

Op verzoek van de KNWU is onze organisatie gedwongen een strikte selectie toe te passen bij de toewijzing van persaccreditaties. Met name de risico's die zich in toenemende mate hebben voorgedraan vanwege het grote aantal fotografen op het parkoers, noodzaken ertoe om deze maatregel te treffen.

Besloten is uitsluitend nog accreditaties aan persfotografen te verstrekken die in het bezit zijn van een geldige Perskaart. Hiermee wordt voorrang gegeven aan personen die professioneel werkzaam zijn in de journalistiek. Ook de organisatie heeft enkele medewerkers die, naast persfotografen, het evenement op beeld. vastleggen.

Verkrijgen persaccreditatie
De persaccreditatie kan uitsluitend vooraf worden aangevraagd bij onze organisatie tot en met zaterdag 27 juli 2013. Dit kan per mail: profronde.oostvoorne@planet.nl
Om in aanmerking te komen voor accreditatie geldt dat de aanvrager in het bezit moet zijn van een geldige Perskaart van de NVJ die -op verzoek- moet kunnen worden getoond. Incidenteel en alleen als het aantal aanvragen dat toelaat kunnen perskaarten van andere organisaties worden geaccepteerd.
Om veiligheidsredenen wordt echter een beperkt aantal accreditaties verstrekt.
Pagina terug

Nieuws

Nieuwe Foto's 
Inmiddels staan er ook al veel foto's...
| Lees meer
Foto's 
De foto's van de Profwielerronde van ...
| Lees meer
Jules Deelder - prominent aanwezig bij de Prominentenkoers 
Jules Deelder, alom bekend om zijn ...
| Lees meer