Van Marion Bambino’s en Racemonsters

Van Marion Bambino’s en de Van Marion Racemonsters

Team Aan Zee Oostvoorne (TAZO) organiseert tijdens de profronde van Oostvoorne een ‘kinder-fiets ervaring’. (fietsdemonstratie of clinic)

Kinderen van 2 tot 13 jaar kunnen (gratis) ervaren hoe leuk het kan zijn om te fietsen!

Gelderblom sportfysiotherapie werkt nauw samen met profwielrenners. Denk hierbij aan Laurens ten Dam, Tom Dumoulin en Roy Curvers. De kennis vanuit de profwereld wordt gedeeld middels TAZO. Zo is TAZO de ploeg, die het wielrennen benaderd als teamsport. We opereren geheel volgens de visie van Team Sunweb, maar dan op eigen niveau. En dankzij ‘Restaurant Aan Zee Oostvoorne’ kunnen we ons ook presenteren als een profploeg door er allemaal het zelfde uit te zien.

Het succes van TAZO heeft Gelderblom er toe gezet de uitdaging aan te gaan om in Nederland wielrennen aan te bieden als echte teamsport middels: Project: Ride Like a Pro. Met doel de stap van amateur naar prof wielrennen te verkleinen.

Maar, op onze leeftijd gaan we de Tour niet meer halen, daarom is het hard nodig dat we beginnen aan ‘de nieuwe generatie’! Een generatie wielrenners die de sport van begin af aan kent als teamsport: meer communicatie, meer samenspel, meer wielrenners, meer vermogen: meer resultaten.

Daarom organiseert TAZO onder begeleiding van Vincent van Oudheusden, beweegdocent, de  ‘Van Marion Bambino’s en Racemonsters’.

Kids kunnen een rondje rijden of racen tegen vriendjes, op de foto met een echte ‘Team Aan Zeeer’ en houden er een leuke souvenir en ervaring aan over!

We willen een nieuwe generatie inspireren, doelstelling is dan ook om deze activiteiten uit te breiden in de toekomst. Op dit moment heeft de stichting de Prominenten Derny koers Oostvoorne de fietsen aangeschaft.  Wij zijn nog op zoek naar iemand deze fietsjes zou willen sponsoren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gijs Gelderblom (gijs@gelderblom-sportfysio.nl)

Locatie:  Op de Hofwei, langs het parcours.

Deelname op eigen risico (van ouder/verzorger)

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *