De wielerronde van Oostvoorne is een sportevenement dat bijzonder goed wordt bezocht. Ieder jaar weer worden de wedstrijden bezocht door minimaal 15.000 bezoekers met uitschieters tot soms 20.000.

Het is het grootste openluchtsportevenement op de Zuid-Hollandse eilanden en één van de grootste in zuidwest Nederland. Naast de regionale schrijvende pers wordt verslag van de wedstrijden onder andere gedaan door Radio Voorne en TV Rijnmond.

Het evenement leent zich bij uitstek voor diverse sponsoruitingen. De keuze uit een gevarieerd sponsorpakket maakt sponsoring voor ALLE sponsors interessant.

Jaarlijks wordt een vaste groep sponsors benaderd door toezending van een sponsorkaart. Een exemplaar daarvan is aan deze pagina gekoppeld.

De sponsorkaart bevat de volgende mogelijkheden:

  • omroepen op het parkoers plus vermelding in de wielerkrant (deze wordt in een oplage van 35.000 ex. verspreid in de regio Voorne-Putten)en het programmaboekje
  • plaatsen van een spandoek en/of board op of langs het parkoers
  • beschikbaar stellen van een leidersprijs per wedstrijd
  • voorrij- en achterrij-auto´s tijdens de wedstrijden
  • reclamekaravaan die zowel voor als na de Prominentenkoers een aantal keer over het parkoers rijdt
  • hoofdsponsor
  • een eigen vorm van sponsoring in aansluiting op specifieke wensen van de sponsor. Deze optie is uitsluitend haalbaar in overleg met de organisatie

Bekijk hier de hele sponsorkaart

Per € 250,– stelt de organisatie twee kaarten beschikbaar waarmee men toegang heeft tot de speciale gastenruimte. De plaats waar sponsors en bekende relaties elkaar ontmoeten, maar ook nieuwe relaties ontstaan. Bovendien worden de sponsors in de gastenruimte een hapje en een drankje geboden.

Bent u geïnteresseerd in sponsoring? De organisatie nodigt u graag uit daarvoor contact op te nemen.

Netwerken en genieten tijdens het mooiste sportevenement van Voorne & Putten

Word sponsor van de Wielerronde