Laatste training voor de Derny koers

Met nog een week te gaan barst de dernykoers los in de Profronde van Oostvoorne. Om hierop goed op voor te bereiden waren diverse deelnemers en derny’s te gast op ons parkoers in Spijkenisse. Als een goed gebruik, worden er al diverse jaren in de weken voorafgaand aan de Profronde rondjes gereden op het “grote ovaal” in Spijkenisse.

Dit jaar waren maar liefst 4 avonden ingepland om met een snelheid van rond de 45-50 km/u rond te scheuren. In totaal waren er elke avond rond de 4 a 5 derny’s aanwezig en een 15 tal renners.

Na afloop was er tijd voor een gezellig praatje, drankje en zelfs een warm hapje.

Uniek dit jaar, is dat PRC Delta, acte de presence geeft op dit

unieke evenement welke op 3 augustus gereden wordt. Namens de club zal een jeugdtrainer de kleuren van de club gaan verdedigen.

Benieuwd wie het is? Dan nodigen we u uit om te komen kijken en onze trainer/renner aan te komen moedigen. Start van de derny koers is voorafgaand aan de profkoers om 18.00 uur.

Uiteraard kunt u al eerder komen en ook kinderen zijn van harte welkom. De gehele dag is er op het grasveldje in het midden van de ronde een heus kinderwieler speelparadijs. Kinderen kunnen zich op verschillende fietsen uitleven op diverse uitgezette banen.

Namens PRC Delta zullen enthousiaste trainers aanwezig zijn om informatie te geven over onze jeugdafdeling. Benieuwd of heeft u een vraag, spreek ze aan, ze zijn te herkennen aan het PRC delta tenue.

Ook kunnen kinderen zich opgeven voor een jeugdclinic, welke op zaterdag 2 september gegeven zal worden op het parcours van PRC Delta, met als beloning een mooie wielerbidon.

Dus schrap op 3 augustus eventuele afspraken en kom naar de Profronde van Oostvoorne!

Tot dan!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *