Met de huidige Ronde van Oostvoorne is gestart in 1981. Vanaf 1947 tot medio 1960 zijn eerdere rondes georganiseerd.

Deze pagina geeft een inzicht in de uitslagen van de wedstrijden die in de verschillende categorieën zijn verreden.

De eerste uitvoering van de Prominentenkoers dateert uit 1995. De eerste drie jaren is deze als een koppelkoers verreden. Vanaf 1998 is dat met derny-motoren.
De wedstrijd voor Elite-Mannen (voorheen ook Amateurs) is van 1981 tot en met 2013 verreden. Vanwege het tegenvallend aantal deelnemers is besloten in 2014 deze wedstrijd te vervangen door een wedstrijd van (combinatie) Sportklasse en Amateurs.  De nationale wielerkalender staat nu toe dat in 2016 een combi van Amateurs en Sportklasse wordt georganiseerd. Pure sport met veel deelnemers uit de eigen omgeving.

In 1985 vond de eerste wedstrijd voor Beroepsrenners plaats. Oorspronkelijk gestart als derny-criterium is deze wedstrijd uitgegroeid tot het huidige criterium en hoofdonderdeel.
De wedstrijd voor Dames (of de laatste jaren Elite-Vrouwen) heeft tot en met 1985 op het programma gestaan. Na een onderbreking van enkele jaren is deze vanaf 1991 opnieuw aan het programma toegevoegd.
Onder “Overige categorieën” zijn de uitslagen voor de categorie Liefhebbers/Veteranen weergegeven. Deze wedstrijd heeft tot en met 1994 op het programma gestaan. Ook treft u hieronder aan de uitslagen van het Nederlands Profcriterium Klassement (dat na 2011 niet meer is georganiseerd vanwege onvoldoende belangstelling onder de nationale organisatoren) en het Nederlands Damescriterium Klassement. Dit klassement heeft een onderbreking ondervonden in 2012.

De uitslagen op een rij: